agenda actueel:

Zondag 4 oktober is er Open Atelier.

Wil je zien en heb je vragen over wat er tijdens een cursus mogelijk is? Ben je benieuwd naar de inrichting van de werkplekken? Kom dan deze zondagmiddag langs. Naast informatie over cursussen is er een tentoonstelling met werk van Mieke te zien. Het atelier is open van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang met kopje thee of koffie is gratis. Welkom!

Kunstuitleen bij Kunst en Cursus

Heb je een mooi schilderij gezien, echter kopen doe je het niet zo snel? Huren kan ook! Voor 8 tot 12 euro per maand kun je thuis genieten van een mooi schilderij of ingelijste schets.

Nieuw seizoen tekenen en schilderen bij Kunst en Cursus start half september.

 Dit najaar een extra ochtendcursus en ruime werkplekken.

 Cursus tekenen en schilderen in najaar 2020:

dinsdagmiddag 12 lessen van 13.15 tot 15.15 uur start 15 september

vrijdagochtend 12 lessen van   9.30 tot 11.30 uur start 18 september

vrijdagmiddag  12 lessen van 13.30 tot 15.30 uur start 18 september 

Dit seizoen is er voor iedereen een ruime werkplek. Het maximaal aantal cursisten per groep is 6. De inrichting is zo dat we goed afstand tot elkaar kunnen houden. De lessen zijn voor zowel beginners als voor gevorderden. Er wordt in overleg besproken welke onderwerpen, materialen en technieken er worden gebruikt. Het gaat vooral om het plezier hebben in het beeldend bezig zijn. Je wordt individueel begeleid door kunstenaar en docent Mieke van Es. Op een speelse wijze kun je onder andere leren omgaan met materialen, kleuren, vormen, schetsen, textuur aanbrengen, perspectief gebruiken in bijvoorbeeld een ruimte of een landschap, mensfiguur tekenen en zo meer. Ook komt het intuïtief schilderen op muziek en het werken naar aanleiding van een gedicht of verhaal aan bod. In de herfstvakantie is er geen cursus. Kosten van de cursus: 156 euro incl. koffie/thee, exclusief materialen. Heb je interesse? Neem contact op. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

 

  


Workshops voor jong en oud.

Men kan  op aanvraag met een groep van maximaal 6 deelnemers een workshop komen doen. Er zijn diverse mogelijkheden  voor zowel kinderen als volwassenen. Kijk voor ideeen bij de andere informatiepagina's en de foto's van workshopwerk

 

 


Houd deze pagina geregeld in de gaten voor actuele informatie.